Recensies

Hier kunt u een recensie achterlaten:

Recensie “Jongerencoaching” van “Rosalie” (15 jaar)

Ik vind het heel erg fijn om met Nathalie te praten omdat ze altijd echt naar me luistert, en ik haar altijd kan bellen. Ik kan haar kan vertrouwen en ze wil me altijd helpen als er iets aan de hand is.
Door middel van allemaal spelletjes en opdrachten die ik met Nathalie doe, komen we er achter wat er eigenlijk onder mijn gevoel zit en dan zoeken we samen een oplossing zodat ik iets op een andere manier kan doen, en beter kan omgaan met moeilijke dingen. Ik hoef vaak maar 1x uit te leggen wat ik bedoel of hoe ik me voel omdat ze me altijd snel begrijpt.  Kortom, ik vind het erg fijn om met Nathalie te praten omdat ze me altijd heel goed helpt!


Recensie “Kindercoaching” van “Joey” (11 jaar)

Ik vind het fijn dat je op een speelse manier het probleem gaat oplossen en dat Nathalie ook over haar eigen ervaring in het verleden vertelt en je daarom ook heel goed begrijpt. 


Recensie “Oudercoaching” van “Een tienermoeder”

Soms is het even lastig allemaal, dan zit het tienerhoofd van je kind vol en raakt je eigen hoofd daar ook weer vol van. Het leek mij slimmer om hulp te zoeken dan door te blijven modderen. Via-via kwam ik terecht bij Nathalie van PITT coaching. We hadden een fijne intake waarbij zowel ik als mijn tiener in haar waarde werd gelaten. Nathalie kan putten uit veel verschillende methodieken en komt met praktische oplossingen. Dat past zowel bij mij als moeder als bij mijn tienerkind; de theorie kan ik namelijk zelf wel opzoeken 😉 Nathalie is ook goed in staat om streng, maar ook op een liefdevolle manier, zowel ouder als kind aan te spreken op de gemaakte afspraken. Ik kan eenieder die uitdagingen op dit gebied tegenkomt PITT coaching aanbevelen!


Recensie “Kindercoaching” van “Louise”

Als je in een echtscheiding zit, dan is dat niet alleen voor jezelf moeilijk, maar zéker ook voor je kind. Ik denk dat het belangrijk is dat een kind ook zijn of haar gevoelens bij een ander dan familie kan uiten; iemand die buiten alles staat en veel kennis van zaken heeft over wat in een kinderhoofd kan omgaan. Het is fijn als een kind zich bij iemand op het gemak voelt en daardoor over gevoelens kan praten met iemand buiten de familie.  Bij Nathalie voelt het vertrouwd voor mijn kind. Mijn kind praat graag even bij met haar en ziet er altijd opgelucht uit na een gesprek; hij heeft dan oplossingen aangereikt gekregen voor dingen waar hij tegenaan liep en kan weer verder. Ik zou eenieder die in een scheidingssituatie zit of verwacht te komen,  aanraden een kindercoach in te schakelen. Bij Nathalie ben je daar echt op een fijne plek.


Recensie “Bijles Duits” van Danielle Wansink

Omdat onze zoon 1 jaar Duits heeft gemist door omschakeling op het voortgezet onderwijs liep hij behoorlijk achter. Onze zoektocht heeft ons naar PITT Coaching geleid.
Hij heeft sinds Oktober 2019 bijles Duits. Nathalie doet dit op een zeer prettige natuurlijke, professionele en persoonlijke wijze.
Zijn eerste toets wierp de vruchten al af. Waar in het begin van het schooljaar alleen maar onvoldoendes gehaald werden, was nu een 9,8 het 1e resultaat. Hij en Nathalie waren van plan het doel te bereiken om op het niveau van de rest uit de klas te komen. Afgelopen week heeft hij wederom een 6,8 gehaald in de toetsweek waarmee hij nu op hetzelfde niveau zit als de rest van de klas. Doel bereikt zou je zeggen.
Maar niets is minder waar.
Hij wil zelf graag bijles blijven volgen bij haar. Ze is zo ontzettend motiverend.
Een echte aanrader!


Recensie “huiswerkbegeleiding”

Mijn zoon van 14 komt sinds een half jaar iedere week bij Nathalie. Dat voelt heel vertrouwd voor hem. Hij heeft geleerd hoe hij goede samenvattingen moet maken en andere handige handvaten. Dit laten zijn cijfers op school ook zien, dus echt een aanrader!


2 gedachten over “Recensies

 • juni 7, 2021 om 8:12 pm
  Permalink

  Bijles voor rekenen:
  Ik vind het heel fijn om bijles van Nathalie te krijgen, omdat ze altijd naar me luistert. Ze praat met een rustgevende toon tegen mij en dat geeft ook rust in mijn hoofd. Ze is altijd heel vriendelijk tegen mij en helpt mij goed door het geven van bijles. Ik leer steeds meer en je ziet vooruitgang. Ik ben Nathalie heel dankbaar!topper

  Beantwoorden
 • juni 29, 2021 om 10:30 am
  Permalink

  Nathalie heeft met veel enthousiasme en passie onze zoon geholpen bij het omgaan met zijn emoties/gevoelens. Sindsdien is hij zich meer bewust van hoe hij met zijn omgeving en prikkels kan omgaan.
  Hij probeert het geleerde echt toe te passen in het drukke gezin met drie broers en op school.
  Dank hoe Nathalie hem hierbij heeft geholpen doormiddel van originele en creatieve leervormen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.