Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding op maat in (de omgeving van) Schijndel!

Loopt het niet lekker op school, heeft jouw kind moeite met concentreren, begrijpt de lesstof niet helemaal of heeft jouw kind last van faalangst? Dan kan huiswerkbegeleiding van PITT Coaching & Educatie de uitkomst voor het kind bieden. Na schooltijd krijgt het kind individueel of in een klein groepje met max. 4 scholieren huiswerkbegeleiding.


Er wordt gekeken naar de persoonlijke leerbehoefte van elke scholier, waardoor hij/zij de juiste persoonlijke begeleiding krijgt om de oorzaak van de tegenvallende prestaties aan te pakken. Wij kijken samen dieper in de moeilijke lesstof of besteden aandacht aan het leren om goede planningen te maken.

Ons doel is dat de scholieren weer in een fijn studieritme komen en niet meer achterlopen met huiswerk. Doordat hun resultaten verbeteren op school, krijgen zij weer vertrouwen en plezier aan huiswerk maken en leren voor school. Daarnaast door effici├źnt huiswerk maken, houden leerlingen weer tijd over voor ontspanning. Hierdoor ontstaat er weer een betere balans in het leven van het kind.

Onder het toeziend oog van de begeleider, gaat de leerling tijdens de huiswerkbegeleiding aan de slag met hun dagplanning. De begeleider helpt bij het maken en controleren van de planningen, het overhoren van de lesstof en beantwoordt vragen.

Natuurlijk kan jullie kind ook bij PITT Coaching & Educatie terecht als hij/zij moeite heeft met leren van de lesstof. Samen met de leerling gaan wij aan de slag met het maken van planningen en samenvattingen (met behulp van kleuren).

Ouders worden regelmatig geïnformeerd over de voortgang en begeleiding van de leerling, zodat jullie ook inzicht krijgen in de resultaten die jullie kind boekt.

Huiswerkbegeleiding op maat in Schijndel
Huiswerkbegeleiding op maat in Schijndel