Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding op maat in Schijndel!

Loopt het niet lekker op school, heeft uw kind moeite met concentreren, begrijpt de lesstof niet helemaal of heeft uw kind last van faalangst? Dan kan huiswerkbegeleiding van PITT Coaching & Educatie de uitkomst voor uw kind bieden. Na schooltijd krijgt uw kind individueel of in een klein groepje met max 4 scholieren huiswerkbegeleiding.


Er wordt gekeken naar de persoonlijke leerbehoefte van elke scholier, waardoor hij/zij de juiste persoonlijke begeleiding krijgt om de oorzaak van de tegenvallende prestaties aan te pakken. Wij kijken samen dieper in de moeilijke lesstof of besteden aandacht aan het leren om goede planningen te maken.

Ons doel is dat de scholieren weer in een fijn studieritme komen en niet meer achterlopen met huiswerk. Doordat hun resultaten verbeteren op school, krijgen zij weer vertrouwen en plezier aan huiswerk maken en leren voor school. Daarnaast door efficiënt huiswerk maken, houden scholieren weer tijd over voor ontspanning. Hierdoor ontstaat er weer een betere balans in het leven van uw kind.

Onder het toeziend oog van de begeleider, gaat de scholier tijdens de huiswerkbegeleiding aan de slag met hun dagplanning. De begeleider helpt bij het maken en controleren van de planningen, het overhoren van de lesstof en beantwoordt vragen.

Ouders worden regelmatig geïnformeerd over de voortgang en begeleiding van de scholier, zodat u ook inzicht heeft in de resultaten die uw kind boekt.

Huiswerkbegeleiding op maat in Schijndel
Huiswerkbegeleiding op maat in Schijndel