Sterk voelen op het werk

Handboek voor (Hoog)sensitieve medewerkers

Door mijn opleiding Kindercoaching op het Civas, ben ik veel op google gaan researchen over dit beroep. Ik kwam uiteindelijk de Facebookpagina ‘Hooggevoelig heel gewoon’ tegen. Deze heb ik meteen geliked, aangezien ik dit onderwerp mega interessant vind en omdat ik zelf ook erg hoogsensitief ben.


Deze zomer had deze Facebookpagina een Like&Win actie. Twee weken geleden kon je namelijk het boek ‘sterk voelen op het werk’ van Eveline Baar winnen. Om mee te doen, moest je vertellen waarom jij graag dit boek wilde. Zie afbeelding:

Facebook winactie van 'Hooggevoelig heel gewoon'
Facebook winactie van ‘Hooggevoelig heel gewoon’

Vorige week kreeg ik onverwachts te horen:

JIJ BENT DE GELUKKIGE WINNAAR!

Vandaag was het zover, ik kwam thuis en in mijn brievenbus lag dit boek. Daarbij zat een lief kaartje met een kortingscode erop en een handgeschreven briefje. Ik kan niet wachten om te gaan lezen.

Sterk voelen op het werk met een persoonlijk briefje
Sterk voelen op het werk met een persoonlijk briefje

In een van mijn volgende blogs, zal ik jullie meer vertellen over dit boek. Dit boekt geeft namelijk inzichten, handvatten en tips voor het hoogsensitieve mensen.

Heeft u een hulpvraag over hooggevoeligheid of wilt u meer over dit onderwerp weten, neem dan contact op met PITT Coaching & Educatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *